WAT IS EEN HELENDE LICHAAMSSESSIE DOOR TOEGANGSBEWUSTZIJN?

 

Laat los waar nog beladenheid op ligt, vaak onderbewust en onbewust

Jouw lichaam Weet  precies wat er nodig is, om dit te neutraliseren en vervolgens te verwijderen.

Er zijn diverse zeer waardevolle lichaamsprocessen die je écht losmaken en ontgiften van dát wat jouw nog beperkt om verder te groeien in jouw eigen unieke bewustwordingsproces.

 

Door het "Clearing Statement" wat in de sessie wordt gebruikt, wordt de werking in gang gezet om dát te neutraliseren en elimineren/verwijderen wat er uit je systeem/lichaam mag.

Na de sessie ga je écht ruimte ervaren en merken dat wat er getransformeerd en verwijderd is ook daadwerkelijk écht weg is, zo waardevol, puur en een simpel en eenvoudige manier om je vrijer, lichter, meer in balans te voelen

 

Dit zijn de processen die ik je aanbieden mag.

 

 

                              MTVSS

 

een immuunsysteem booster voor je lichaam op alle lagen van je Zijn.

Het activeert je immuunsysteem waardoor alles wat je als pijn, lijden, ziekte, ongemak en beperkingen hebt opgeslagen in je lichaam, alle manieren waarop je jouw lichaam (onbewust) hebt opgesloten en vastgezet weer wordt vrijgemaakt, waardoor de vervuilde energie eruit kan, geneutraliseerd wordt en letterlijk geëlimineerd wordt.
Hierdoor ontstaat er ruimte en vrijheid. Jouw lichaam Weet wat het nodig heeft en krijgt weer vrij baan om zich eerst te ontdoen van dát wat niet meer nodig is en ruimte te maken voor dát wat voedend en ondersteunend is voor jou, om jou letterlijk te boosten met helende energie en jouw groei en ontwikkeling verder te doen ontplooien en realiseren. De energie werkt cel optimaliserend, vernieuwend en verjongend.

 

                    Zero Sum of Trauma

 

In een sessie worden als het ware alle trauma’s, fysiek, emotioneel welke zich hebben opgeslagen in je lichaam laag voor laag afgepeld, tot aan de diepste kern aan toe, alle lading welke er aanwezig is van de trauma’s (vaak op onbewust niveau) worden naar de oppervlakte gebracht, geneutraliseerd en vervolgens volledig verwijderd.

Hierdoor ontstaat er ruimte om letterlijk weer volledig vrij te zijn, zowel in de fysieke beweging als ook op ons emotionele en spirituele lichaam, waardoor pijn en beperking verdwijnen en er ruimte komt voor groei en ontwikkeling, voor onbegrensd geluk en vrijheidsbeleving. Letterlijk los komen van alle trauma, hoe fijn zal dat zijn! 

 

Hormoonbalans

 

Een proces voor man  (jawel)  of vrouw .Laat met liefde en overgave dát gebeuren en uitbalanceren wat nodig is om alle ongemak en disbalans op hormonaal gebied te stabiliseren, en dat wat niet meer nodig is neutraliseren en verwijderen/elimineren

Heel waardevol bij overgangsklachten, menstruatie ongeregeldheden, endometriose etc. 

 

                           RNA

 

 RNA - Laat met liefde en overgave alles wat er uit jouw lichaam en systeem mag rondom het nu zo huidige thema 

C los en detox je lichaam van ongewenste effecten van testen, de prik, je gedachten hieromtrent, neutraliseer ze en verwijder/elimineer ze voorgoed

 

Wat zegt jou lichaam over het ontvangen van een van deze processen? 

roept je lichaam JA dat wil ik wel eenvoudig in ontspanning los laten wat mij niet meer dient :)

 

 

Neem dan gerust contact met mij op via een van de onderstaande mogelijkheden 

 

de kosten van een behandeling van zijn 75,- euro en dit is inclusief voor en na zit 90 minuten.