WHITE FEATHER

 

Met mijn Gids White feather heb ik in de cursus automatisch schrift opnieuw kennis gemaakt.

als Hawaiaanse dorpshoofd en medicijnman was hij een krachtige strijder  en genas hij de zieken met kruidenmengsels en rituelen.

hij staat mij nu bij om in mijn kracht te kunnen staan en met hulp van hem ben ik nu de kunsten van de geneeskrachtige kruiden uit de natuur aan het leren.

 

Samen communiceren we over alles, schrijven we readings EN maken we" onze" schilderijen.. 

ik ben zo blij dat ik mijn grote Hawaiaanse vriend nu zo dichtbij me heb.

 

 

ik heb mogen ontdekken,  dat ik een alleen op de wereld gekomen meerling ben.

ik heb  dus nog 1 broer en 2 zussen die helpen mij ook vanuit het universum met mijn mooie werk.

Het mogen ontdekken dat ik mag zijn wie ik ben en mij bijstaan op mijn Ziele pad.

En het mogen  uitvoeren/ uitdragen van MIJN  Zielsmissie: 

 

Mensen weer in balans en verbinding helpen komen en ze bewust maken van WIE ze daadwerkelijk ZIJN om samen een nieuwe wereld te creëren waarin we leven in saamhorigheid, vrijheid, gelijkheid en in samenwerken.

het samen leven met iedereen/ ALL wat leeft en in eenheid met moeder aarde ( GAIA)

 

 

Fabiola

 

Fabiola heeft  haar reis naar de baarmoeder gemaakt om mij bij te staan met mijn indaling. Ze is een hele mooie grote krachtige engel. Ze is er om RECHTVAARDIGHEID EN LICHT te brengen bij alle mensen op deze wereld en de aarde te helpen licht en gezond te worden met alles wat er leeft groeit en bloeit .

Ze is er voor iedereen die rechtvaardigheid en licht nodig heeft , dit wil bekrachtigen en wil verspreiden,  aan te roepen om hen bij te staan dit zal ze met veel liefde doen.

 

Dank je wel Fabiola dat je mijn zus bent 

 

 

 

 

ANABELLE

lieve speelse fladderende Anabelle is bij mij , om mij en de mensen te helpen licht en vreugde te ervaren in mindere dagen en tijden.

Dit doen we samen in  ZACHTHEID EN LIEFDE .

Ook helpt ze mij om mijn innerlijke kind zo af en toe eens vrij te laten en dan gewoon lekker luchtige en met vreugde en speelsheid mensen te "vermaken"  en blije momenten te creëren .

 

Dank je wel lieve Anabelle dat  we weer samen mogen fladderen. 

 

 

 

DIRK

Mooie stoere Dirk is er speciaal voor mij en steunt me als er momenten zijn waarin ik moedig moet zijn dan voel ik zijn kracht en ben ik moedig. Ook gaat hij mee op al mijn innerlijke reizen en wanneer mijn ziel besluit op pad te gaan, bewust of onbewust :)

ook is hij de reden dat ik graag kijk naar mannen met baarden die donker haar hebben met groene of blauwe ogen hihi.

 

Dank je wel Dirk dat je zoveel geduld hebt gehad voordat ik er achter was  dat jij al heel mijn leven op aarde bij me bent.