Mirretjes Creaties

 

 

 

DE MAGIE

In mijn kleine atelier maak ik Als ik inspiratie krijg of een seintje krijg mijn schilderijen op intuïtie.

Wanneer ze droog zijn kijk/ voel ik of er nog iets toegevoegd mag worden daarna doe ik er een vernislaag op zodat hij naar een nieuwe eigenaar kan gaan.

 

Op dit moment heb ik een mooie een fijne verbinding met Caroline van Caroline Cares  die de schilderijen voor mij inspreekt met een boodschap. Deze schrijf ik in liefde handmatig volledig uit.

Watr we tot nu toe hebben meegemaakt wanneer iemand een schilderij aanschaft is dat de mensen die het schilderij op gevoel uitgekozen hebben, krijgen ook echt een voor hun bedoelde boodschap waar ze echt blij mee waren.

 

Ik ben/mijn ziel is een heler en wanneer ik de schilderijen maak zit deze helende energie in het schilderij. Eens in de zoveel tijd krijg ik een seintje van het universum en mag ik de schilderijen weer vullen met de helende en opfrissende energie en krijgt de eigenaar van het schilderij als het lichaam het wil ontvangen deze energie Gratis en voor niks.

 

Het is echt magisch

zou je graag een magisch schilderij willen bekijken of aanschaffen kom dan gerust een keertje bij mij op de koffie om ze te komen voelen en aanschouwen.

 

op facebook: de verbindingsboom en mirretjes creaties kun je de schilderijen zien en post ik regelmatig wat me bezig houd enzo :)