De verbindingsboom sessie.
Iedereen heeft een eigen unieke verbinding met alles wat er is hoe mooi is het om deze verbinding zichtbaar te hebben ❤️
In een sessie van 1.5 uur tune ik samen met jouw in in een meditatie waarin we gaan kijken hoe jouw verbinding is met moeder aarde, jouw lichaam fysiek, via je chakra's naar de verbinding met de mooie grote ruimte boven ons.
Wanneer er in de mogelijke verbinding nog stukken zijn die niet goed doorstromen gaan we deze aan kijken en helen zodat het weer kan doorstromen.
Wanneer de verbinding vrij van obstakels ontstaan is kan ik hem zien in alle glorie en maak ik aantekeningen van wat ik gezien en beleefd heb, ook jij hebt jouw inbreng hierin want misschien zien we hem wel verschillend.
Natuurlijk praten we na en vertel ik wat ik zie, voel en nog door mag krijgen van het universum.
Na deze sessie ga ik jouw unieke verbindingsboom op een canvas van 30x30 uitwerken en na een aantal weken hangt jouw eigen unieke verbindingsboom op een mooi plekje bij jou aan de muur om jouw te her-inneren aan jouw verbinding.
Jouw bijdrage aan deze sessie/heling inclusief schilderij is kosten voor het materiaal en wat jij kunt missen en het waard vind om voor jezelf te doen.
Heb je interesse of wil je meer weten mag je me appen 0643466847 of een mail sturen.